Elleville Vig - en konsertforestilling på Kimen

Elleville Vig - en konsertforestilling på Kimen

En søndag kveld i september ble vi alle invitert til nok en uforglemmelig kveld i Kimens storsal med inspirasjon fra Ole Vigs liv og virke. Skatval hornmusikklag fikk ideen til å lage en forestilling litt utenom det vanlige. 

F.v.: Prosjektleder Morten Moa og idéhaver Unni Raaen Nysæther, manusforfattet Sølvi Dahlen Lauvsnes og dirigent Geir Ulseth.

Det ble en once-in-a-lifetime forestilling om stjørdalingen Ole Vig med historiefortelling, skuespill, mye humor, god musikk og sang, godt blandet til en helaftens opplevelse. Manus var skrevet av Sølvi Dahlen Lauvsnes. Billedfortellingen var laget av Arne Heggeseth, og Skatval hornmusikklag med solistene Torstein Fossmo og Siri Bones leverte en flott forestilling til moderne toner og historier fra et liv på 1800-tallet. Erling Bakken var historiefortelleren i forestillingen og Monica Bakken dro til med revystreker og muntre kommentarer. 

Monica Bakken og Erling Bakken krydret hele forestillingen med historier fra 1800-tallet.Marie (Wexelsen) og Ole = sant! Dirigent Geir Ulseth inviterte med til allsang på "Forelska i lærer'n".