Trygg mat på messer og festivaler
Når du du skal servere mat ute på arrangementer som messer og festivaler, vil du ofte ikke ha tilgang til det vanlige utstyret som er på et kjøkken. Her er noen tips og huskeregler for hva du må passe på.
Kortvarig salg av mat
På arrangementer som 17. mai, skoleavslutninger eller lignede kortvarige arrangementer er det ikke nødvendig å registrere seg hos Mattilsynet, men det er viktig å sikre god hygiene og riktig håndtering av maten.
Servering av mat ved festivaler og messer (salg/gratis) skal registreres hos Mattilsynet (under «Ny næringsmiddelvirksomhet»)
![](/handlers/bv.ashx/i8b5d73ab-f201-42b3-aae3-f6cd86740a91/w1200/q23130/kf5ca59a8ec6e/mattilsynet-salg-av-mat.png)
«Velg ny aktivitet» - Velg type næringsmiddelvirksomhet, fyll ut skjemaet og legg ved eventuelle vedlegg.
Sist endret 01.07.2024 14.50